Enquête t.b.v. Voedsel Hygiëne handboek
Veldhoven | 22 februari 2016
We hebben je hulp nodig
In opdracht van ProFri werkt het Nederlands Frituurcentrum aan een Voedsel Hygiëne handboek voor professionele frituurbedrijven. De keuze voor dit handboek is gemaakt, omdat KHN als nieuwe houder van de Hygiënecode voor de horeca de gewijzigde code niet meer tegen maximaal de kostprijs beschikbaar stelt aan gebruikers. Ook heeft KHN aangegeven dat zij de code niet meer voor iedereen online beschikbaar gaat stellen. Hierdoor jaagt KHN bedrijven niet alleen onnodig op onkosten, maar belemmert zij vooral de overdracht van kennis over voedselveiligheid naar medewerkers. ProFri vindt dit handelen van KHN niet correct en heeft daarom samen met 3 andere verenigingen een klacht ingediend bij het Ministerie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
Lees meer hierover op de website van ProFri.
Vanaf 21 maart beschikbaar
Het Voedsel Hygiëne handboek voor professionele frituurbedrijven is vanaf 21 maart beschikbaar, maar om het te mogen publiceren moeten we voldoen aan een aantal voorwaarden. Een daarvan is dat we moeten kunnen aantonen dat we onderzoek hebben gedaan onder de bedrijven die van dit handboek gebruik gaan maken. Om aan deze voorwaarden te kunnen voldoen verzoeken we je om vóór 1 maart a.s. een korte vragenlijst in te vullen.
Gratis e-learning als dank
Als dank voor het invullen krijg je van ons een voucher waarmee je een van je medewerkers via het Nederlands Frituurcentrum gratis een e-learning kunt laten volgen over voedselveiligheid.
Ga naar online enquête
|
|