Nederland smult jaarlijks van 1,3 miljard porties frites, 550 miljoen frikadellen en 350 miljoen kroketten.
Het Nederlands Frituurcentrum werkt samen met SVO in Houten, een door de overheid erkende mbo-onderwijsinstelling. Zij verzorgen op meerdere locaties in het land verschillende mbo-opleidingen in de foodsector.
Werk je in een cafetaria, snackbar of een andere frituurspeciaalzaak dan zijn de volgende opleidingen voor jou geschikt:
Je kunt je met het inschrijfformulier op deze website aanmelden of aangeven dat je belangstelling hebt en graag verder geïnformeerd wilt worden. Je verplicht je nog tot niets. Eerst wordt er contact opgenomen om zowel de deelnemer als het bedrijf te informeren. Daarna wordt gekeken waar en wanneer je aan de opleiding kunt beginnen.
Duur | : | 1 tot 3 jaar |
Vorm | : | klassikaal (1 dag per week) |
Waar | : | diverse locaties in het land |
Wanneer | : | na telefonisch overleg |
Kosten | : | afhankelijk van gekozen opleiding |