Veldhoven, 23 april 2020
ProFri is één van de circa 50 brancheorganisaties die een eigen protocol opstelden om straks te kunnen functioneren in de 1,5 meter samenleving. De algehele verwachting is dat, als de horeca uit de shutdown komt, beperkingen blijven gelden. Het betreft nu nog een voorstel dat ProFri samen met de vakorganisaties VCHO en het Ambachtelijk IJscentrum afgelopen vrijdag bij de overheid heeft ingediend.
Een onderdeel van het protocol dat de aandacht trok in de media is: het temperaturen van gasten bij binnenkomst, wanneer zij in het zitgedeelte willen plaatsnemen. Gasten, maar ook medewerkers en ondernemers, die verhoging blijken te hebben, moet de toegang worden ontzegd ter bescherming van anderen.
|
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Evenmin kan het Nederlands Frituurcentrum aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste en/of onvolledige informatie welke wellicht op deze website zou voorkomen.
Alle informatie en gegevens van deze website mogen zonder onze nadrukkelijke schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gepubliceerd.