Veldhoven | 3 juli 2014
Het Nederlands Frituurcentrum organiseert in opdracht van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) de verkiezing “De Parel van de Frituursector”. Een prijs die jaarlijks uitgereikt wordt aan die medewerker of medewerkster die zich op een bijzondere manier verdienstelijk maakt voor zijn of haar werkgever en daarmee een voorbeeld is voor iedereen die werkzaam is in de frituursector.
Het zijn de medewerkers die de basis vormen van elk succesvol frituurbedrijf. Met deze prijs wil de vakvereniging alle betrokken medewerkers in het zonnetje zetten. Medewerkers van alle frituurbedrijven kunnen worden voorgedragen voor deze award. Het bedrijf waar deze medewerker werkzaam is hoeft dus geen lid te zijn van de vakvereniging.
Kimberly de Zeeuw kreeg in 2013 als eerste “De Parel van het Jaar Award”
Kimberly de Zeeuw, van Foodmaster De Parel in ‘s-Gravenzande, won in 2013 als eerste de Parel van het Jaar Award voor meest betrokken medewerker. Kimberly onderscheidde zich door de dagelijkse leiding van cafetaria De Parel over te nemen van de op dat moment nog ernstig zieke eigenaar Richard van Dop. Op 24 juni 2014 is Van Dop op 41-jarige leeftijd overleden en verloor de sector iemand met een groot hart voor de frituurbranche die graag zijn kennis deelde.
De eerste award werd op 28 oktober 2013 uitgereikt tijdens de bekendmaking van de Cafetaria Top 100, waarbij cafetaria De Parel op de zevende plaats eindigde. Deze mooie positie in de Top 100 was voor een belangrijk deel op het conto te schrijven van Kimberly en het team van betrokken medewerkers van de Parel.
De Parel van het Jaar Award is een huldeblijk aan de inmiddels overleden Richard van Dop, die Kimberly en de andere medewerkers tot het moment waarop hij in 2013 ziek werd, de fijne kneepjes van het vak bijbracht.
|
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Evenmin kan het Nederlands Frituurcentrum aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste en/of onvolledige informatie welke wellicht op deze website zou voorkomen.
Alle informatie en gegevens van deze website mogen zonder onze nadrukkelijke schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gepubliceerd.