Veldhoven | 11 februari 2016
Op maandag 21 maart presenteert het Nederlands Frituurcentrum* op de beurs Horeca & Food Inspiratie in Venray het Hygiëne handboek voor professionele frituurders. Met behulp van dit handboek kunnen frituurbedrijven op eenvoudige wijze de HACCP-beginselen toepassen en kunnen zij daarmee voldoen aan de huidige én nieuwe eisen die vanuit wet- en regelgeving op gebied van voedselveiligheid gesteld worden aan bedrijven die bedrijfsmatig dranken, spijzen of maaltijden verstrekken voor gebruik ter plaatse of deze bezorgt aan derden.
Via de website van het Nederlands Frituurcentrum kan tegen kostprijs het Voedsel Hygiëne handboek besteld worden. Tezamen met de papieren versie ontvangt met ook gratis toegang tot de digitale versie van het handboek via de website Voedels Hygiëne handboek – Frituurcentrum. Ook komt het Nederlands Frituurcentrum kort na de introductie van het handboek met een e-learningmodule, waarmee ondernemers kunnen zorgdragen dat hun medewerkers voldoende kennis en inzicht krijgen, waardoor ze beter in staat zijn op een verantwoorde en veilige manier met eet- en drinkwaren om te gaan.
Bestel het Voedsely Hygiëne handboek
*) Het Nederlands Frituurcentrum is een initiatief van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri)
|
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Evenmin kan het Nederlands Frituurcentrum aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste en/of onvolledige informatie welke wellicht op deze website zou voorkomen.
Alle informatie en gegevens van deze website mogen zonder onze nadrukkelijke schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gepubliceerd.