Boerenkool met worst en jus bevat meer verzadigde vetten dan frites met een kroket en mayo
Samen met de Vereniging Professionels Frituurders staat het Nederlands Frituurcentrum voor kennis en vakmanschap, het bevorderen ervan en zichtbaar maken richting de consument. Daarom werken we o.a. aan een passend aanbod van trainingen en (vak)opleidingen. Het gaat hierbij om zowel klassikale trainingen en (vak)opleidingen, als om cursussen die via een digitaal leer- en ontwikkel platform gevolgd kunnen worden of een combinatie van beiden.
Het Nederlands Frituurcentrum beschikt over een uitgebreid netwerk van ervaren trainers en coaches uit de praktijk en werkt op onderdelen samen met verschillende opleidingsinstituten, zoals SVO vakopleiding food, HOC, Horeca Academie en Leermeester.nu.
Voor professioneel friturend Nederland zijn we het aanspreekpunt en kun je met alle opleidingsvragen terecht bij het Nederlands Frituurcentrum.
Heb je vragen over het ontwikkelen van je talent? Jouw eigen talent of die van je medewerkers!
Bel of mail het secretariaat!
T: 040-7200900
M: info@frituurcentrum.nl